Голяма трагедия сполетя Доналд Тръмп

Какво се случи в семейството

Голяма трагедия сполетя Доналд Тръмп | StandartNews.com

Неприятна вест за семейството на бившия американски президент Доналд Тръмп.

На 78 години почина майката на Мелания Тръмп, Амалия Кнавс. Доналд Тръмп съобщи за смъртта на жената на 9 декември в социалните мрежи, пише Daily Mail.

Той публикува снимка, на която позира със своята тъща.

„Това е много тъжна нощ за цялото семейство Тръмп! Страхотната и красива майка на Мелания, Амалия, току-що отиде на красиво място в рая. Тя беше невероятна жена и ще ни липсва!“, написа той.

„С дълбока тъга съобщавам за смъртта на моята любима майка Амалия. Амалия Кнавс беше силна жена, която винаги се държеше с грация, топлота и достойнство.

Тя беше напълно отдадена на своя съпруг, дъщери, внук и зет. Тя ще ни липсва изключително много и ще продължим да почитаме и обичаме нейното наследство", написа Мелания в Х.

Заради болестта на Амалия, Мелания пропусна повечето коледни и новогодишни тържества в Мар-а-Лаго. Тя не разкри причината за смъртта, но Доналд каза в навечерието на Нова година, че тъщата му е била „много болна“ и това се е отразило „тежко“ на семейството.

Майката на бившата първа дама на САЩ е родена през 1945 г. в Юдендорф-Щрасенгел, Австрия, а по-късно се премества в Словения, когато тя все още е под комунистическо управление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи