Главорезът на ИДИЛ мечтаел за "Манчестър Юнайтед"

Главорезът на ИДИЛ мечтаел за "Манчестър Юнайтед" | StandartNews.com

Усмихнатото дете, оградено в кръг, е главорезът на ИДИЛ, известен като "Джихади Джон". Той пристига от Кувейт в Англия 6-годишен. Знае едва няколко думи, но бързо се вписва в западния начин на живот. Мохамед Емвази, чиято личност беше най-после разкрита, рита като хлапе по улиците на Западен Лондон и е луд фен на "Манчестър Юнайтед".

Съседите го описват като тихо и възпитано момче, което посещава училище към местната църква и е единственият мюсюлманин в класа. Баща му е шофьор на такси. Води малкия Мохамед в джамията, където се общува на арабски, но носи изцяло западни дрехи. Никой от съучениците му не иска да повярва, че това е зловещият убиец от клиповете на джихадистите.

Когато е 10-годишен, описва в книгата на класа интересите си. Любимата му компютърна игра е ""Duke Nukem: Time To Kill", а любимата му книга "How To Kill A Monster". Обича да слуша бандата "S Club 7". На въпрос как се вижда след 20 години, Мохамед отговаря: "Да бележа голове за голям отбор". Любимият му цвят е синият, а любимото животно маймуната. Обожава сериала "The Simpsons" и чипса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай