Джохар Царнаев прегазил брат си

Джохар Царнаев прегазил брат си  | StandartNews.com

Бостън. Заловеният по-рано днес Джохар Царнаев е прегазил брат си Тамерлан и това най-вероятната причина за смъртта му. Двамата братя от Чечня са заподозрените за атентатите по време на маратона в Бостън в началото на седмицата.

26-годишният Тамерлан почина в болница след престрелка с полицията в Бостън, информираха медиите в САЩ в петък. Daily Mail обаче съобщава, че фатални са се оказали раните след като Джохар, по-малкият брат, е прегазил Тамерлан с кола в опита си да избяга от властите. Според очевидец, по-малкият брат е избягал от полицията зад волана на SUV, като е минал през тялото на ранения Тамерлан.

В петък е изтекла снимка от аутопсията на Тамерлан, която показва раните на 26-годишния чеченец. На фотото се вижда , че по тялото на починалия има множество огнестрелни рани, както и дълбока рана, която се простира от средата на гърдите до гърба. Под нея има още една по-малка.

По-рано в събота бостънската полиция задържа Джохар Царнаев жив след продължило цял ден издирване в района на Бостън. 19-годишният е в болница в тежко състояние. Заподозряният е задържан след сигнал в бостънското предградие Уотъртаун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай