Депеш Мод разкри как е починал Анди Флетчър

Официално изявление на групата

Депеш Мод разкри как е починал Анди Флетчър | StandartNews.com

"Депеш мод" благодариха на феновете си за любовта им към починалия преди месец Анди Флетчър. В пост в социалната мрежа Facebook Мартин и Дейв написаха писмо до почитателите на групата, в което им благодарят за любовта, която показват към колегата им, предава Нова тв:

„Искахме да отделим малко време и да благодарим за излиянието на любов към Анди, което видяхме от всички вас през последните няколко седмици. Невероятно е да видиш всичките тези снимки, да прочетеш думите и да видиш колко много означаваше Анди за всички вас. Както можете да си представите, това бяха меко казано странни, тъжни, дезориентиращи няколко седмици за нас. Но ние видяхме и усетихме цялата ви любов и подкрепа и знаем, че семейството на Анди също ги усеща.

Преди няколко седмици получихме резултата от медицинските експертизи, който семейството на Анди ни помоли да споделим с вас сега. Той претърпя разкъсване на аортата, докато си беше у дома на 26 май. Така че, въпреки че беше твърде рано, той си отиде от естествена смърт и без продължително страдание”, пишат от "Депеш мод".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай