Богаташи налазиха Гърция! Къде се най-високите наеми

Богати хора от цял свят наемат вили за лятна почивка на шокиращи цени

Богаташи налазиха Гърция! Къде се най-високите наеми | StandartNews.com

Остров Корфу в Гърция предлага едни от най-скъпите вили под наем в южната ни съседка. Богати хора от цял свят ги наемат за лятна почивка на шокиращи цени, които тази година изпревариха дори тези на остров Миконос, предаде БНР.

Години наред остров Миконос предлагаше най-скъпите и луксозни вили за почивка в Гърция. Този сезон богати гърци и чужденци ще почиват на остров Корфу на цени, по-високи от тези на Миконос. Тези вили  са построени с прекрасна гледка към морето и дизайнерски мебели, подчертават рекламите на туристическите агенции.

Например сред най-евтините вили под наем, но за богати хора, е постройка до брега на морето за максимум осем души и наемът е 17 хиляди евро за седмица. Може да почивате в къща, построена през ХVІІІ век за 24 хиляди евро за седмица. Седем спални, осем бани, безкраен изглед към Йонийско море предлага друга вила срещу 60 хиляди евро на седмица.

Интересен е не толкова размерът на наема, коментират от туристическите агенции, а че скъпите вили на Корфу са наети до края на годината. Тези вили са собственост на частни лица - гърци, които плащат високи данъци върху приходите, уточняват от общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай