Бас китаристът на "Любе" почина

Бас китаристът на "Любе" почина | StandartNews.com

Почина Павел Усанов- бас китарист на група "Любе". Това съобщи РИА Новости, позовавайки се на пресслужбата на продецунтския център Игор Матвиенко.

"Това е голяма мъка за нас, за семейството и за родината, за почитателите, за всички, които се молеха за неговото оздравяване. Ние вярвахме и се надявахме, че Паша ще се оправи, но чудото не се случи. Той винаги ще бъде с нас - в нашите сърца, в нашата памет. Скърбим", се казва още в съобщението.

"Сега остъства Паша усанов, бас-китариста на "Любе", талантливия музикант, хубавото момче и наш добър приятел", гласи текста на съболезнователен текст, публикуван на официалния профил на "Любе" във Фейсбук.

Стандарт Нюз припомня, че Усанов бе пребит жестоко в ресторант на 02 април. По-късно музикантът постъпи в болница с черепно-мозъчна травма. Полицията е образувала дело за побоя. Задържан е 39-годишният жител на Слънчеградския район.

"Любе" е любимата група на руския президент Владимир Путин. Усанов е неин член от 1996 година. Тогава той идва на мястото на починалия Александър Николаев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай