Зукърбърг с послание за ЧРД на Роналдо

Зукърбърг с послание за ЧРД на Роналдо | StandartNews.com

"Златната топка" тъжи за вратар на купона си

Създателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг изненада Кристиано Роналдо с лично съобщение за рождения му ден. Звездата на "Реал" навърши 30 години на 5 февруари. Зукърбърг хареса и поста му: "Истинските приятели никога не са достатъчно". Освен него още 600 000 души се радваха на цитата на Кристиано. За Зукърбърг Кристиано е един от най-ценните клиенти, след като милиони посещават профила му.

Роналдо отложи голямото празненство за снощи. Той реши да изчака да мине дербито с "Атлетико" М. Тържеството обаче бе помрачено заради инцидент със съотборника му Карим Бензема. Французинът прати в болница един от най-близките приятели на Кристиано Роналдо - Бето. "Доста е зле", обявиха роднини на вратаря на "Севилия".
Иначе гостите на Роналдо ще бъдат точно 30. Сред тях за пръв път от доста време няма да бъде Ирина Шейк, която сама се извади от списъка.

За разлика от Кристиано Неймар не чака да минат мачовете, за да празнува. Той вдигна своето тържество навръх рождения си ден - 5 февруари. И нищо не го спря да се прибере наквасен в 2 часа през нощта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай