Зингаревич се разбра със сдружение Ботев (Пд)

По Коледа стават чудеса

Зингаревич се разбра със сдружение Ботев (Пд) | StandartNews.com

По Коледа явно стават и чудеса. Сдружение "ПФК Ботев" и руският милиардер Антон Зингаревич подновяват отново преговорите за прехвърляне на акциите на Ботев (Пловдив). Това бе обявено в официалния сайт на клуба. Ден по-рано и двете страни изглеждаха много далеч от сделка.

Ето какво написаха "канарчетата":

"Сдружение ПФК Ботев и изявилият готовност да инвестира във ФК Ботев Пловдив АД руски предприемач г-н Антон Зингаревич подновяват преговорите за прехвърляне на мажоритарен пакет от акциите на футболното дружество.

Настоящото съобщение е съвместна позиция на Сдружението и г-н Зингаревич.

До обрата спрямо вчерашното замразяване на разговорите се стигна, след като представители на г-н Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев проведоха спешна среща в днешния ден, протекла изключително позитивно и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по условията на евентуалната сделка до завършването на преговорите.
Съзнавайки огромния интерес на обществеността и журналистите, бихме желали да поясним, че официална и достоверна информация за преговорите и бъдещето на клуба ще се публикува само на клубния сайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай