Жозе обяви война на УЕФА

Станах спец в мачове с 10 души, гневи се Щастливия

Жозе обяви  война на УЕФА | StandartNews.com

Поредна конспирация срещу себе си съзря Жозе Моуриньо след загубата с дузпи 4:5 от "Байерн" в мача за Суперкупата. В редовното време срещата завърши 1:1, двата тима си размениха и по един гол в продължението. В 85-ата минута "сините" от Лондон останаха с човек по-малко. Реферът Йонас Ериксон показа втори жълт картон на Рамирес.

"Явно това е съдбата ми. Имам фантастичен опит да водя мач с 10 играчи в евротурнирите. Ще го предам на футболистите си. Да се борят до последната минута, да вкарват голове, когато са 10 и са много, ама наистина много уморени. Ако този съдия обичаше играта, нямаше да я убие. Иначе не видя много жълти картони. Класически пример бе Данте. Един английски съдия би привикал Рамирес и би му казал да внимава. Щеше да каже на играчите на "Байерн" да спрат с провокациите. Гуардиола е късметлия, той винаги е с 11 души срещу мен. С "Интер" полуфинал в Шампионска лига 60 минути. После с "Реал". Сега дойде ред и на "Челси"", отсече Жозе.

"Ние бяхме по-добрият отбор, имахме повече положения", кратък бе Гуардиола. И вбеси Жозе допълнително. "По-добрият отбор загуби. Надявам се, че няма да бъда наказан за мнението, което изказвам, но "Челси" бе по-силен. Но такива неща се случват във футбола. По-добрият невинаги печели", завърши Щастливия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай