"Жълтото" море залива Германия

Не продаваме Неделев, отсича шеф на "Ботев"

"Жълтото" море залива Германия | StandartNews.com

София. Истинско жълто море ще залее Германия в следващите часове. Причината е реваншът между "Щутгарт" и "Ботев". Той ще се играе на "Контех арена" до града на мерцедес, тъй като стадионът на швабите е зает с концерта на Роби Уилямс.

Първите два автобуса тръгнаха днес точно в 13,00 ч от Колежа. "Бултрасите" заредиха саковете с много бира, по-малко хапване и десетки знамена на любимия тим. Само след броени километри настроението в агитката беше като след победа в градското дерби. Отделно от автобусите към Германия потеглиха десетки леки коли и микробуси. Сериозно рамо ще ударят емигрантите ни в по-добрата част на Европа. "Само мои приятели от Германия са ми заявили 50-60 билета", сподели пред "Стандарт" един от тарторите на агитката Божо Божилов, "Секторът ни ще е пълен до дупка".

По правилник на УЕФА българският тим ще получи 500 от 10-те хиляди места на стадиона. Възможно е наши емигранти да "пробият" по другите трибуни.

Днес за Щутгарт тръгва и отборът. За радост на Мъри Стоилов проблеми с контузии няма. Спортният шеф Сашо Александров пък отрече информациите, че звездата Тодор Неделев е подписал нов контракт със завишена неустойка. "Тошко си има договор", учуди се Кривия, "За момента няма никакви оферти към него. Интересува го само реванша в "Щутгарт", оставете го да се концентрира".
страницата подготви:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай