Започна десетият турнир "Лидерите" на "Стандарт"

Започна десетият турнир "Лидерите" на "Стандарт" | StandartNews.com

София. Главният редактор на в. "Стандарт" Славка Бозукова откри десетото издание на най-големия тенис турнир за известни личности "Лидерите".

Участие тази година имат 40 двойки - 30 мъжки и 10 дамски. За първи път в турнира участва зам. главният прокурор Бойко Найденов, който е в тандем с култовия актьор Калин Сърменов. Много е засилено и банкерското участие. Сред новите лица, които ще хванат днес ракетите, са шестима банкери от BNP Paribas, която е съорганизатор на турнира. Дебют прави и членът на Българската федерация по тенис (БФТ) и кмет на Банкя Рангел Марков.

За първи път в качеството си на депутат участва и Мартин Захариев, който е в тандем с шефа на "Дарик нет" и "Уеб инфо" Христо Христов.

Специален гост на откриването бе министърът на културата Петър Стоянович и шефката на столичния инспекторат по образование Ваня Кастрева. Гост бе и вицепрезидентът на БФТ Георги Дончев. Да уважи турнира дойде и новият главен директор на БНР Радослав Янкулов.

Още от началото турнирът започна с изключително интересни двубои. Домакините от СК "ДЕМА" за пореден път предоставиха отлични условия за всички участници. Купите за призьорите и тази година са изработени от БФТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай