Забраниха на вратар да обича жена си

Забраниха на вратар да обича жена си | StandartNews.com

ФИФА размаха пръст на вратаря на Аржентина Серхио Ромеро. Той получи забрана да се обяснява в любов на съпругата си Елиана и двете им деца, ако "синьо-белите" спечелят титлата. Вратарят стори това след победата с дузпи над Холандия с надпис на потника под официалната фланелка. От международната футболна централа обаче обявиха, че това е забранено. Играчите нямат право да правят реклами, да показват религиозни символи, политически послания. В кюпа на табутата попаднаха и личните отношения. "Гаучосите" вече си изпатиха здраво, след като ФИФА ги удари със солидна глоба за бойкота на пресконференцията от страна на играчите.

"Не съм нито Рамбо, нито свети Мартин", пък обяви Хавиер Масчерано, който се превърна в любимец на нацията след победата над Холандия. "Не страдам от фалшива скромност, просто не трябва да се ласкаеш много. Очакванията на хората скачат. Искат да правиш неща, които не можеш. Спя спокойно. Нямам и мечти. Просто искам да спечеля финала. Ще бъдем спокойни, няма да играем сложно, нито със страх", продължи футболистът на "Барселона". Неговият съотборник Езекил Лавеци отново показа чувството си за хумор. "Бих искал да ми викат Секссимвол, но съм съгласен и на Гения. Вярно е, че преди бях доста закръглен, но се научих какво да ям и да пия", обяви нападателят.

Диего Марадона отправи кратко и ясно послание към Лео Меси: "Вкарваш два гола и си в историята. Неделя ще бъде нашият ден. И ще вземем купата. Ще направим нещо, което бразилците никога няма да забравят. Ще ги боли повече, отколкото седмицата!".

"След срещата ще се реши бъдещето ми", отсече Алехандро Сабела. Мениджърът му обаче е категоричен, че той ще напусне дори и при титла. "Този цикъл си отива. Да идват Тата Мартино или Диего Симеоне", заяви Еухенио Лопес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай