Ясно е колко е тежка контузията на Чочев

Националът аут поне до края на сезона

Ясно е колко е тежка контузията на Чочев | StandartNews.com

Футболният национал на България Ивайло Чочев е с тежка контузия от мача с Черна гора снощи и заради нея ще е аут до края на сезона и за клубния си тим Палермо. Снощи футболистът бе изнесен на носилка след единоборство с Марко Вешович в средата на второто полумреме на вроквалификацията срещу Черна гора (1:1). Полузащитникът бе откаран в болница за ядрено-магнитен резонанс, който е показал счупване на капачката. Предстои му нов преглед, който да установи дали има скъсани връзки и колко време ще отнеме възстановяването му. Лекарят на Палермо Кристиан Франкавила е в постоянен контакт с лекарския щаб на националния отбор. В италианския клуб са притеснени, тъй като Чочев тъкмо започна да влиза в ритъм след друга тежка травма. В социалните мрежи неговия съотборник в националния Симеон Славчев му вдъхна кураж със силен пост.

"Братко мой, не навеждай глава! Покажи колко си силен! Ти имаш огромно сърце и несломим дух! Футболните ти качества няма нужда да ги споменавам , там си голям! Върни се още по-силен, както го направи след толкова месеци контузия на глезена!
Труден период те очаква, но те познавам и знам какви сила и характер притежаваш! Националният отбор те чака и ние ще направим всичко, за да се срещнем на следващия голям форум и да сме част от този успех!", пише в поста си Славчев.
 

фото БГНЕС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай