Четвъртък,

Всички фенове на ЦСКА с документ довечера

От: Владислав КОЛЕВ -
753
Всички фенове на ЦСКА с документ довечера
A
A
A

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си и документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона.

Днес ще работят 5 специализирани пункта за тестване - 2 на стадион "Българска армия" (до музея и пред фен магазина) и 3 около Националния стадион "Васил Левски" (до касите на "Гурко", езерото Ариана и до сектор "В"). Работното им време ще бъде от 11:00 до 22:00 часа.

Привържениците на ЦСКА, които ще подкрепят отбора от сектор "Г", ще могат да влязат на стадиона единствено от входове 19, 18, 17 и 16, включващи и сектор "Лъвчето" между "Г" и "В", пише в сайта на ЦСКА.

Иначе националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22:00 часа мача от третия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и Зоря (Луганск).

Делегатът на срещата Ариел Кенет Шайман от Израел инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com