Врагове от затвора се бият в "Универсиада"

Врагове от затвора се бият в "Универсиада" | StandartNews.com

Заклетите врагове Коко Тайсъна и Александър Пацов обещават ново зрелище за феновете на бокса. Двамата ще излязат отново на ринга за първи път след 7 години на 27 март в зала "Универсиада".

Там през 2008 г. след здрав бой, ругатни и закани един към друг двубоят им остана без победител. Съдиите дадоха равен резултат. Шоуто ще се запомни и със здраво меле по ВИП масите. Съпругът на бившата "Мис България" Жени Калканджиева - Тачо, отнесе голям бой, като се отърва с окървавена глава и съдрана фланелка. 

Баровците бяха платиха по 1000 лева за куверт до самия ринг. В средите тогава плъзна слух, че скандалът е избухнал заради залози на черно. Говори се, че сумата е надхвърляла 100 бона в евро. 

Първата среща между Коко и Сашо бе спечелена от Пацов, но тя се състоя на затворени врати. Враждата им датира от 30 години, когато са били деца и са тренирали бокс. Така че Тайсъна и Пацов имат неуредени сметки от дълго време. Заканват се, че ще има тежки удари и победителят от двубоя ще премаже убедително съперника си. Всички са в очакване на развръзката. Гала вечерта "Нощта на героите" освен бокс ще включва и няколко ММА битки. Шоуто започва от 20,00 ч.
Интересното е, че и двамата са търкали наровете в затвора. Тайсъна лежа в САЩ, докато Пацов обитаваше Софийския.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай