Вили или Чечо, избира "Локо"

Николай Гигов бесен, мисли до вторник

Вили или Чечо, избира "Локо" | StandartNews.com

Вили Вуцов или Стефан Генов - Чечо? Над този въпрос умуват в "Локо" (Сф) след поредната издънка, този път в Любимец. Загубата 1:2 означава на 99% смяна на треньора Емил Велев. Срещу Кокала е настръхнала и агитката, оставането му в "Надежда" висеше на косъм няколко пъти и през пролетта.

Според източник на "Стандарт" още преди няколко седмици Николай Гигов е преговарял с Велислав Вуцов. Двете страни обаче не са се разбрали по финансовите условия. Сега състоянието на "Локо" се стабилизира и може би ексцентричният спец ще получи исканата заплата. Като фаворит снощи обаче изскочи Стефан Генов. Бившият треньор на "Локо" (Пд) и на "Черно море" е значително по-евтин. Любопитното е, че именно той смени Кокала на Лаута миналия сезон. За последно Чечо беше в екипа на Христо Стоичков в ЦСКА, но Камата напусна "Армията".

Николай Гигов обеща да мисли до вторник за промените в клуба, но явно този път няма да прости на Кокала. Той изгледа резила в Любимец и видимо афектиран отпраши към Варна. Вчера телефоните му не отговаряха.

След като едва се спаси от изпадане през пролетта, "Локомотив" направи ужасен старт на новия сезон. Софиянци имат само една точка след три кръга.

В същото време новакът "Любимец" е на път да отреже главата на втори треньор. Точно след загуба 0:1 в долината на дините "Лудогорец" уволни Ивайло Петев и назначи Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай