Венци Стефанов побесня! На кого поиска оставката

Коментира и ситуацията на Михайлов

Венци Стефанов побесня! На кого поиска оставката | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше категоричен и призова спортния министър Димитър Илиев да подаде оставка. Босът на "белите" гостува в "На Фокус с Лора Крумова" по NOVA, където основно бяха коментирани безредиците край Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък вечер, когато на протеста срещу ръководството на БФС пострадаха фенове и полицаи.

"Ситуацията беше политически използвана от хора, които искат да има безредици. Искат свалянето на министър на вътрешните работи (б.р. - Калин Стоянов). Спортният министър трябва да си подаде оставката, защото е абсолютно неадекватен", каза Стефанов за Димитър Илиев.

"Случи се нещо много грозно, което в нормално общество се нарича терор. Поведението на хората от БФС не може да предизвиква тези простотии, които станаха по улиците.

Цяла седмица едно момче, което няма нито един ден трудов стаж и не е похарчил нито един лев за нещо добро, надъхваше хората, медиите му даваха трибуна. И един неадекватен министър на спорта все повече надухваха хората да излязат на улицата и да протестират.

Но те нямат представа, че между хората на протеста има огромно количество лумпени, които чупят наред и тероризират беззащитните. Потрошиха и стадиона ни, а не си платиха след това", коментира Венци Стефанов.

"Боби няма къде да ходи, ще си подаде оставката. Чудя му се защо продължава да упорства", добави Стефанов.

"Безредиците по улиците, ударите по полицията, палежите, това няма нищо общо с оставката на Михайлов. Имам записи, които показват как протестират мирните граждани и записи как лумпените палят колите. Това не е протест, а е престъпление", каза още бившият член на Изпълкома на БФС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван Драганов
преди 5 месеца

Дядо Венци, мястото ти е във пенсионерския клуб на овча купел. Теб не трябва изопщо да те канят по студията. Канят те да си правят гавра със теб не се ли усещаш. Ти трябва преди Михайлов да си тръгнеш защото и ти беше от тази клика. Не трябва да те показват по телевизора. Насран но на екран. Давал пари, си горно със заплата едно време е забогатял.

Откажи