Вдигат "Лудогорец" със софра за ЧРД

Вдигат "Лудогорец" със софра за ЧРД | StandartNews.com

Пълнят сектор "Б" футболни и волейболни таланти

Благодетелят на "Лудогорец" Кирил Домусчиев се зае лично да вдигне отбора преди реванша със "Стяуа" след шамара 2:2 от "Локо" (Сф). Днес той събра футболистите и треньорите на обяд в ресторант "Есте", където по традиция шампионите посрещнат управата на съперниците си от евротурнирите. Сплотяването на колектива съвпадна с рождения ден на Марселиньо.

В същото време стана ясно, че сектор "Б" на стадион "Васил Левски" в сряда, ще влизат без пари деца и юноши от всички школи в България, които изпратят заявки, че имат желание талантите им да присъстват на мача. Там също така ще бъде настанен и младежкия национален отбор по волейбол, за да стиска палци за "орлите". Румънците пък продължават да тръбят, че агитка от 10 000 души ще вика за "Стяуа". Тартори от Сектор "Г" се похвалиха пред телевизия от северната ни съседка, че вече са взели 1000 пропуска за мача.

"Стяуа" бе разтърсена преди реванша в сряда на стадион "Васил Левски". Тимът от Букурещ загуби 0:1 от "Чяхлаул" у дома. За капак комшиите може да загубят още един основен играч за битката в София. Вратарят Гидеруис Арлаускис напусна срещата принудително още в 30-ата минута. Медиите обявиха, че той има разтежение в слабините. "Тази катастрофа не е страшна, а добра поличба", обяви "Спорт". Изданието припомни 1998 г. Тогава "червено-сините" бяха отнесени 1:5 от "Бакъу", но после нямаха проблеми с "Брюж".

Шампионите даряват 20 000 лв

за изграждането на център за лечение на онкоболни деца в село Опицвет. Сдружението, което се е наело с тази задача, ще получи в понеделник в 12,00 чек на церемония в УМБАЛ "Царица Йоана" (ИСУЛ). Невръстните пациенти там ще имат възможност да се снимат с орела Фортуна.

Румънците забъркаха скандал

около "Лудогорец". Комшиите обявиха, че Роман Безяк е вдигнал бунт. Словенецът искал да бъде продаден незабавно. Той не искал да бъде резерва на Хамза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай