Ван Гаал не взе Де Хеа за "Тотнъм"

Ван Гаал не взе Де Хеа за "Тотнъм" | StandartNews.com

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал няма да разчита на Давид де Хеа за откриващия мач от сезона срещу "Тотнъм" в утрешния следобед. Това сподели холандецът на задължителната пресконференция преди кръга. Причината е съмнение в психическото състояние на стража, който иска да напусне в посока Мадрид.

"Ситуацията с Де Хеа е трудна. Знаете, че имаме проблем с него. Той няма да играе утре. Важно е да мислим за един играч повече като за човек, отколкото като за играч", сподели треньорът.

Така под рамките се очаква да застане един измежду Сам Джонстън и новото попълнение Серхио Ромеро. Виктор Валдес отпада от сметките, тъй като очаква да бъде трансфер. Валдес дори не получи номер за новия сезон от "червените дяволи".

Междувременно стана ясен носителят на легендарната "седмица". Това е купеният от ПСВ през юни Мемфис Депай, който лично е изразил желание да я наследи от Анхел Ди Мария.

Останалите нови попълнения - Ромеро, Шнайдерлин, Швайнщайгер и Дармиян ще вземат съотвентно фланелките с номера 20, 28, 31 и 36.

От клуба обявиха и че Ашли Йънг е подписал нов договор, който ще го задържи за още 3+1 години в червената част на град Манчестър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай