Ван Гаал: Искам да целуна Депай

Ван Гаал: Искам да целуна Депай | StandartNews.com

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал не скри задоволството си от представянето на холандската звезда на "червените" Мемфис Депай в първия от двата мача за влизане в групите на Шампионска лига срещу Брюж. Мемфис реализира два феноменални гола и асистира на Фелайни за третия гол във вратата на белгийците. "Червените дяволи" победиха с 3:1 на "Олд Трафорд", след като Майкъл Карик си вкара автогол в самото начало, но в последствие успяха да обърнат резултата.

"Искам да го целуна тази вечер, защото когато вкараш два гола и асистираш за още един е нормално ти да бъдеш героя", заяви Ван Гаал.

Холандецът обаче предупреди, че авансът от два гола в никакъв случай не означава, че Юнайтед вече е в групите на Шампионската лига.

"Това е труден терен и съперникът не е лесен. Прочетох в английската преса, че ще е лесно и просто разходка, но не е така. Всеки отбор, който идва, като Брюж срещу Панатинайкос, те спечелиха с 3:0. Това е мач, но заради послендия гол сега имаме по-голяма увереност.

Уейн Рууни отново не бе убедителен, но Ван Гаал не пропусна да подкрепи своята звезда. "Той стреля към вратата, така че съм доволен."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай