Валери се контузи при 1:1 със "Стяуа"

Валери се контузи при 1:1 със "Стяуа" | StandartNews.com

Треньорът защити нашия за килограмите му

Българският голаджия на "Партизан" Валери Божинов се задържа на терена само 19 минути при гостуването на "Стяуа" от третия квалификационен кръг на шампионската лига. Срещата завърши 1:1. Родният нападател беше заменен заради контузия. Дори и без услугите му, "гробарите" откриха в 62-та минута чрез Вуличевич, а Варела изравни 20 по-късно за домакините. След края на двубоя Божинов демонстрира завидно самочувствие и изрази увереността си в крайния успех.

"Всички видяха, че на терена имаше само един тим и това бяхме ние. Заслужавахме да победим. Изпълнихме всички всички треньорски указания. В реванша трябва да играем нападателно, а не да разчитаме да пазим резултата от първата среща", изпъчи се Валери.

Другият българин в състава на сръбския шампион Иван Бандаловски даже не пътува за Румъния. Той пропусна решителната среща заради травма. След края на сблъсъка с румънския гранд, треньорът на "Партизан" Зоран Милинкович, трябваше да отговаря на въпроси за теглото на Божинов, вместо за представянето на футболистите си на терена. Припомняме, че в дните преди мача медиите в северната ни съседка се гавриха с Валери, че е дебел.

"Имаме си медицински щаб, който контролира тези неща. Няма да отговарям на глупави въпроси", тросна се Милинкович. Реваншът със "Стяуа" е на 5 август в Белград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай