В "Лудогорец": Искаме "Реал" и "Байерн"

В "Лудогорец": Искаме "Реал" и "Байерн" | StandartNews.com

Разградчани: Да направим от стадиона крепост

Голямата цел е само на 90 минути от нас, но не можем да я постигнем сами - елате на стадиона. Това призова изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев, след като шампионите дариха 20 000 лв. за изграждане на център за лечение на онкоболни деца.

По-късно клубът излезе с декларация, в която призова всички, които обичат футбола, да бъдат на "Васил Левски" в сряда за реванша със "Стяуа". "Готови сме за подвиг. С ваша помощ националният стадион "Васил Левски" бе непревземаема крепост срещу "Лацио" и ПСВ. Нека и в сряда да бъде така", пише в обръщението.

"Това е мачът на сезона. Имаме сили да се преборим. Момчетата са готови и нямат търпение. Крайно време е българският футбол да напомни за себе си и да се върне там, където му е мястото. Призовавам всички хора, които искат София да посрещне големите грандове - "Реал" М, "Байерн", "Барселона", нека да си го пожелаем. Имаме сили и с подкрепата на всички българи ще успеем", каза още Петричев.

"Трябва да бъдем малко по-агресивни. Няма от какво да се притесняваме. Дай Боже, хората да дойдат. Знам, че много стискат палци за нас. Призовавам всеки, на който му харесваме и обича футбола, да дойде на стадиона. Ако ние, българите, не се подкрепим, кой ще го направи? Вижте румънците всеки ден с какви лъжи ни заливат", заяви капитанът Светослав Дяков.

Хванаха в крачка пиянде от "Стяуа"

Константин Гълка си вкара автогол с либералния режим, който наложи в "Стяуа". Румънските медии обявиха, че играчите прекаляват с добротата на треньора. Един от тях редовно си устройвал запои. Габи Янку опразнил няколко бутилки вино, а после затапил с водка часове преди загубата от "Чяхлъул" с 0:1. Наложило се приятели да го приберат, защото не можел да стои на краката. Това станало доста след вечерния час - в 3 през нощта.

"Имаше и други играчи, но те се прибраха далеч по рано в 22,00", обявиха очевидци за румънския "Спорт". Янко имал още един алкохолен тур по-рано през седмицата. Преди време Джиджи Бекали го глоби със 100 000 долара, след като той избяга, за да пие от лагер на младежкия национален отбор.

Разкриха тайната любов на Гълка

Гълка върти любов зад гърба на жена си, гръмна румънското издание "Канкан". Съпругата на треньора на "Стяуа" обаче може да бъде спокойна, тя няма съперница. Константин е дал сърцето си освен на нея и децата на улично куче. Псето го посреща всеки ден след тренировка и чака Гълка да му даде храна. Освен това треньорът често ходи на църква и целува по 15 минути икона на Богородица. Това обаче не му помогна особено в домакинството на "Чяхлъул", което "Стяуа" загуби.

Зайче на "Плейбой" обвини

"Лудогорец" в задкулисни игри. Съпругата на Лауренцио Регекампф Анамария Продан обяви, че няма оферта за клиента й Санмартеан от "Лудогорец". "Това е тяхна практика преди мачовете. Вижте какво стана с Хамза. Освен това не мисля, че ще дадат над 1 млн. евро за него. Той взима и доста добра заплата в "Стяуа", българите едва ли ще се съгласят на толкова. Не мисля, че и Бекали ще иска да се раздели със Санмартеан", отсече красавицата.

Социолог от Испания ще свири

мача в София. УЕФА праща бригада от Иберийския полуостров начело с Алберто Ундиано Майенко. 40-годишният рефер редовно свири мачове от Шампионската лига. Освен това той бе част от екипа за Мондиал 2010. Тогава се прочу с касапницата от картони по време на мача Сърбия - Германия 0:1 - 9 жълти, от които един стана червен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай