В Гърция: Бербатов е голямото разочарование на ПАОК

В Гърция: Бербатов е голямото разочарование на ПАОК | StandartNews.com

"Орлите" не могат да избият заплатата му с трансфер

Димитър Бербатов изтърпя поредната сериозна критика в кариерата си. Нападателят беше определен за "най-голямото разочарование" в лятната селекция на ПАОК в анализ на авторитетното издание "Имерисия" за досегашния сезон в Суперлигата.

"Бербатов вече повече от половината сезон играе в ПАОК, а когато дойде, мнозина се чудеха дали вече не е твърде стар за елитен футбол, се твърди в анализа. - След като първенството започва да се приближава към края си, най-накрая положението се очерта: българинът беше най-известното име в селекцията на "черно-белите", но също така се оказва и най-разочароващият им летен трансфер."

Бербатов, който досега има само 5 гола в 22 мача и отдавна не е реален голмайстор, преди да получи контузия, влезе в пореден период на раздразнителност, който му донесе и червен картон в един от мачовете. Цената му според Трансфермаркт вече е стабилно едва 1 млн. евро, без тенденция да се повиши до лятото, а ако Митко наистина има намерение да продължи кариерата си, единствените варианти пред него все повече се очертават "екзотичните" шампионати на Изток.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай