В ЦСКА обявиха! Ще има ли нов стадион

Изпълнителният директор Филип Филипов коментира темата

В ЦСКА обявиха! Ще има ли нов стадион | StandartNews.com

Ръководството на ЦСКА излезе с категоричен коментар относно сагата със започването на строежа на новия стадион.

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви след днешната среща в Министерството на финансите, че клубът със сигурност ще има нов стадион. 

Жалба бави започването на мечтата на "червена" България и шефът на "армейците" я определи като "абсурдна".

"Това е доста добро начало, ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България", каза Фичо пред Спортал.

"Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост".

"Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне".

"Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че почваме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи", добави Филипов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай