Украйна разчита на коала срещу немците

Украйна разчита на коала срещу немците | StandartNews.com

В Украйна опряха до оракулските умения на немската коала Оби Оби за мача срещу Германия днес в Лил от Евро 2016. Вчера животното от зоопарка в Лайпциг предрече, че двубоят ще завърши наравно. Това даде сили на украинците и по-специално на бившият играч на "Байерн" - Анатолий Тимошчук. След като му съобщиха какво е прогнозирала коалата той отговори: "Щом животното е казало така, значи ще стане. Можем да сме спокойни, че няма да загубим от световния шампион", каза с усмивка футболистът.

В същото време играчите от германския национален отбор ще могат да се виждат със семействата си по време на европейското. Световните шампиони ще контактуват със съпругите си и със своите гаджета, независимо от мачовете и тренировъчния план на селекционера Йоахим Льов. "Не може да знаем как това ще се отрази на отбора, но е добро решение. Най-важното нещо си остава футболът. Надявам се всичко да бъде точно", заяви германският национал Андре Шурле. "Ще има време, в което те ще могат да се виждат с жените си. Различни сме в сравнение с останалите отбори и нации", заяви помощникът на Йоаким Льов - Томас Шнайдер.

Новият в Бундестима: Поемам всяка роля

Присъединилият се към лагера на Германия на пожар Джонатан Та коментира, че е готов да изпълни всяка една роля, която му отреди селекционера Йоаким Льов. Както е известно защитникът дойде заради контузията на Антонио Рюдигер. "Тъкмо се настанявах в хотела си във Флорида, когато телефонът звънна и ме информираха за ситуацията. Трябваше да подредя част от нещата си, също и с клуба, а после поех към Франция. Дори нямах време да разопаковам багажа си", разказа той. "Ще се постарая да дам най-доброто в тренировките и да покажа на треньора, че съм опция. Приемам всякаква роля", завърши Та.

Полша и Сев. Ирландия пиха заедно на откриването

Феновете на Полша и Северна Ирландия се сприятелиха. Привърженици на двата отбора вдигаха наздравици заедно в петък вечер в Ница, докато гледаха мачът на откриването между Франция и Румъния. Хората си разменяха шалчета и фланелки и си пожелаха техните любимци да излязат от групата. Там обаче са още Германия и Украйна.

В същото време в шеги и закачки полският тим пристигна в Ница. Робърт Левандовски и компания обаче отказаха да дават автографи на летището. Те се оправдаха с това, че закъсняват с графика.

Лошата новина за поляците и контузията на Гжигож Криховяк. Той напусна преждевременно вчерашната тренировка. Халфът веднага бе прегледан от докторите, но до снощи не стана дали той ще може да почне срещу Северна Ирландия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай