У нас няма изненади, отсече бате Жоро

Владо Стоянов е изключително класен играч, смята Георги Дерменджиев

У нас няма изненади, отсече бате Жоро | StandartNews.com

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че вече трудно нещо може да го изненада в "А" група. "Всеки треньор си има концепция и стратегия, но си знаем възможностите", заяви спецът преди домакинството на "Ботев" в неделя.
"Съперникът има един добър треньор в лицето на Николай Костов.

Имат и нови собственици, които са много амбициозни. "Ботев" разчита на собствената си школа", обяви още Дерменджиев. Той поздрави националите за двете победи в контролите срещу Португалия и Македония.

"Успехите карат феновете да са по-спокойни и да вярват, че имаме добър национален тим. Иначе състезателите ни, които имаха ангажименти, са в едно добро състояние с изключение на Борян. Той има счупване на кост на ръката. Той ще бъде извън терените около месец", обяви още той. "Отдавна съм казал, че Владо е вратар от много висока класа. За Марселиньо се знае какво може. Той е футболист с изключително висок интелект", сподели още бате Жоро. Иначе "орлите" откриха официално 11-я си фенклуб. Това стана в Свищов, след като организацията получи и съдебна регистрация. Предстои подобно събитие и в Лясковец, който ще обедини още феновете на шампионите от Велико Търново, Горна Оряховица и други места в региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай