Турски гранд дава половин милион за Костов

Левски изпъди сина на Ривалдо в Румъния

Турски гранд дава половин милион за Костов | StandartNews.com

Носителят на Купата на Турция Акхисар Беледиеспор има намерение да плати исканите от Левски 500 хиляди евро за нападателя Станислав Костов. Това твърди местният сайт yeniasir.com.tr.
Акхисар само преди дни продаде украинския нападател Йевхен Селезньов на Малага и ръководството на турския клуб е готово да инвестира част от трансферната сума за привличането на Костов. Според информацията на турския сайт, Акхисар ще се възползва от трудното финансово състояние, в което се намира Левски и ще успее да привлече Костов в следващите дни. 27-годишният Костов има договор със „сините“ до 2020 година.


В същото време Левски се отърва от сина на Ривалдо поне за няколко месеца. Ривалдиньо ще играе до края на сезона под наем в румънския Виторул. Новината бе потвърдена от румънската легенда Георге Хаджи, който е собственик и треньор на отбора. В договора под наем на Ривалдиньо има клауза, която позволява на Виторул да откупи изцяло неговите права през лятото. Ривалдиньо има опит в румънското първенство, тъй като преди да премине в Левски, игра в Динамо Букурещ. „Взехме Ривалдиньо. Целта ни е да бъдем по-конкурентноспособни и да имаме достатъчно алтернатива“, коментира Джика Хаджи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай