"Тур дьо Франс" идва у нас! Интересът е огромен

Случва се за втора поредна година

"Тур дьо Франс" идва у нас! Интересът е огромен | StandartNews.com

Легендата "Тур дьо Франс" отново идва в България чрез специализирания етап за любители. След огромния интерес при дебютното издания миналото лято, сега за втора поредна година феновете на колоездачния спорт ще имат възможност да се докоснат до магията на най-популярния бранд в света на велосипедите чрез L’Etape BULGARIA by Tour de France. Датите тази година са 27 и 28 юли, отново със състезателен център Велинград и региона.

Ранните записвания с бонус от организаторите ще важат до 31 март, регистрациите вече са отворени на следния линк:  https://bulgaria.letapebytourdefrance.com. 

В събота, на 27 юли, са предвидени подгряващите активности с два старта без състезателен характер - Семейно и Детско каране преди основното събитие

Специалните оферти за деца и семейства са през платформата на Декатлон.

В неделя, на 28 юли сутринта, точно в 9:30 часа първи ще стартират участниците в дългата дистанция от 102 километра. Веднага след това, в 9:45 часа, ще потеглят и записалите се на 57 км. Участниците ще бъдат подредени на стартовата решетка за неутрален старт като при професионалистите. Състезателите ще дефилират по улиците на Велинград, а веднага след излизането от града флаг и летящ старт ще дадат началото на същинската надпревара.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай