Цветанов открил новия “спасител”

Кой е 20-го­диш­ни­ят хла­пак, кой­то с пис­мо до ме­ди­и­те по­ис­ка ак­ци­и­те на Лев­ски и обе­ща да хра­ни и из­дър­жа клу­ба.

Цветанов открил новия “спасител” | StandartNews.com

Кой е 20-го­диш­ни­ят хла­пак, кой­то с пис­мо до ме­ди­и­те по­ис­ка ак­ци­и­те на Лев­ски и обе­ща да хра­ни и из­дър­жа клу­ба. Вен­цис­лав Ман­чов­ски съб­ра очи­те на всич­ки, об­я­вя­вай­ки, че ка­то из­пъл­ни­те­лен ди­рек­тор на фир­ма "ЖИ-ПИ-ГРУП" дек­ла­ри­ра "го­тов­нос­тта си за ста­би­ли­зи­ра­не на фут­бол­ния клуб в рам­ки­те на 2-3 ме­се­ца и по­доб­ря­ва­не на фи­нан­со­во­то му със­то­я­ние". Не­що по­ве­че - мла­до­кът обе­ща фир­ма­та му да ра­бо­ти са­мо за клу­ба. "Ка­то жест към всич­ки фут­бо­лис­ти, фе­но­ве и сим­па­ти­зан­ти на ПФК "Лев­ски" по­е­мам ан­га­жи­мент 80% от го­диш­на­та пе­чал­ба на ЖИ-ПИ-ГРУП БЪЛ­ГА­РИЯ ЕО­ОД да се пре­дос­та­вя на Фут­бол­ния клуб, за да мо­же той да про­дъл­жа­ва със сво­я­та ре­а­ли­за­ция", пи­ше в пис­мо­то, из­пъс­тре­но с пра­во­пис­ни греш­ки.

  Кой е биз­нес­ме­нът Вен­цис­лав Ман­чов­ски и що за фир­ма е ЖИ-ПИ-ГРУП? Тя със си­гур­ност па­ро­ди­ра скан­дал­на­та Джи Пи Груп, ко­я­то ста­на пе­чал­но из­вес­тна с две не­ща - ре­мон­та на ре­мон­та на "Гра­фа" и го­ре­не­то на до­ку­мен­ти в пок­рай­ни­ни­те на Со­фия. Спо­ред цу­на­ми­то от ко­мен­та­ри в мре­жа­та ЖИ-ПИ-ГРУП е ре­гис­три­ра­на на 14 яну­а­ри 2020 г. в Со­фия и има ог­ром­ния ка­пи­тал от... 10 ле­ва. Но ве­че за­вър­тя­ла ми­ли­он ле­ва от стро­и­тел­ство, ре­монт и ре­кон­струк­ция на те­ри­то­ри­я­та не са­мо на Бъл­га­рия, а на ця­ла Ев­ро­па.

  Фи­нан­сов ди­рек­тор на ком­па­ни­я­та е ба­ба на Вен­ци Ве­ра Ман­чов­ска, ко­я­то е би­ла гла­вен сче­то­во­ди­тел на Ва­ро­ви фаб­ри­ки в град Мез­дра. Във Фейс­бук се по­я­ви­ха и ко­мен­та­ри за­що оп­рав­ни­ят хла­пак не по­ма­га на ро­ди­те­ли­те си, ко­и­то са за­тъ­на­ли в дъл­го­ве и имат за­по­ри от НАП вър­ху се­мей­ни имо­ти, а е тръг­нал да спа­ся­ва "Лев­ски".

  Мла­до­кът Вен­цис­лав е от мез­дрен­ско­то се­ло Гор­на Кре­ме­на. От ран­на въз­раст сър­цат фен на ГЕРБ. Звез­да­та му из­гря­ва след сре­ща с Цве­тан Цве­та­нов през 2016 г. То­га­ва уче­ни­кът от Про­фе­си­о­нал­на гим­на­зия "Але­ко Кон­стан­ти­нов" пи­ше на все още вто­рия по вли­я­ние в уп­рав­ля­ва­ща­та пар­тия във Фейс­бук, че ве­че поч­ти всич­ки ком­пют­ри в учеб­ния ка­би­нет по "Ин­фор­ма­ци­он­ни тех­но­ло­гии" не ра­бо­тят и съ­у­че­ни­ци­те му не мо­гат да се обу­ча­ват. ПГ на ГЕРБ по­ех­ме ан­га­жи­мент да пре­о­бо­руд­ва­ме ка­би­не­та в гим­на­зи­я­та с но­ви ком­пют­ри, обе­ща­ва Цве­та­нов, пи­ше то­га­ва в. "24 ча­са".

  От­то­га­ва Ман­чов­ски ре­дов­но аги­ти­ра за ГЕРБ във Фейс­бук и е пуб­ли­ку­вал мно­гоб­рой­ни сним­ки, сред ко­и­то с Ли­ля­на Пав­ло­ва и Ма­рия Габ­ри­ел. Аги­ти­рал е до­ри за сто­лич­ния кмет Йор­дан­ка Фан­дъ­ко­ва.

  Но­ви­ят Бож­ков в Лев­ски твър­ди във фейс­бу­ка си, че е учил в Со­фий­ски уни­вер­си­тет, ра­бо­тил е ка­то "За­мес­тник - пред­се­да­тел сек­тор Те­ле­ку­мо­ни­ка­ция" (пра­во­пи­сът е за­па­зен) и кон­так­тно об­служ­ва­не в Ка­ма­ра на ра­бо­то­да­те­ли­те в Ре­пуб­ли­ка Бъл­га­рия. По­со­чил е и ра­бо­та­та си във фир­ма­та "Лет Ди­рект Строй" АД, ко­я­то не се от­кри­ва в Тър­гов­ския ре­гис­тър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай