Цунами от плът чака "А" група

Златан Ибрахимович посрещна 2015 година сред студове и снегове

Цунами от плът чака "А" група | StandartNews.com

Немци бягат от 400 руски модели в Анталия

Невероятно предизвикателство ще имат родните клубове, които избраха Анталия като дестинация за зимната си подготовка. В турския курорт цъка истинска атомна бомба от плът. Там ще пристигне десант от 400 рускини. Всичките те са модели и ще участват в конкурс. Девойките ще бъдат настанени в хотел "Ройъл Холидей палас". Първи за заплахата, която може да провали подготовката, разбраха от "Дуисбург". "Зебрите" отмениха лагера си в Анталия, за да избегнат главоболията. "Искаме да се готвим тихо и спокойно за пролетта", обявиха на официалната си страница ръководството на немския тим.
Не е ясно обаче как ще подходят колегите им от "А" група.

За родните тимове подобни изпитания не са новост. Преди години клуб от родния елит имаше подобен сблъсък в лицето на руски лекарки, пристигнали на симпозиум в Анталия. Броят на "контузените" играчи, които трябваше да си стоят по стаите, рязко се увеличи, след като във фоайето се появиха красиви медици.

Женски неволи има и Златан Ибрахимович, но от друго естество. Сънародичката му Камила Бьоркбом го обяви за престъпник. Блондинката скочи на Златан заради лос. Нападателят, който е страстен ловджия, повали 500-килограмовото животно и се похвали с постижението си. Според Камила това не е хуманно и Ибрахимович трябва да бъде третиран като убиец.

Защитник смени гаджето за камили

Левият бек на "Борусия" Д Яник Бандовски засенчи и най-големите звезди в отбора. Талантът привлече вниманието на цяла Германия върху себе си с новогодишен пост. Бандовски се похвали, че е изтъргувал гаджето си за камили. "Сделката" станала при посещението на бедуински бивак в Бахрейн, където двойката реши да посрещне 2015 година. Според "Билд" Яник ще има доста сериозни проблеми, за да докара в родината си животинките, защото според медията гаджето му Катрин струва цяло стадо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай