ЦСКА вади кирливи ризи

ЦСКА спаси мониторинга благодарение на свежите пари от продажбата на Чочев

ЦСКА вади кирливи ризи | StandartNews.com

Кукоч: Дойдох в България да прикрия лудостта си

ЦСКА обеща скандални факти на пресконференция на Управителния съвет в четвъртък. "Червените" ще извадят имена и цифри от последната година. Става въпрос за суми, плащани покрай лицензирането и мониторинга пред УЕФА. Интересното е, че от ЦСКА обещаха да разкрият и перспективите пред клуба, макар да няма видими такива на хоризонта. Освен ако не се стигне до светкавична развръзка с инвестицията на милиардера Стивън Ло край София.

В сдружение "ЦСКА Завинаги" пък имаха събрание в сряда и излязоха с конкретни срокове. На 30 септември ще се състои официалното откриване на новата модерна база на ДЮШ. Тя ще включва три чисто нови терена и модерни съблекални. Общата инвестиция е за 1,3 млн. лева. От сдружението разкриха, че дори концертът на Андреа Бочели няма да им попречи на плановете, макар че заради него между 20 август и 1 септември няма да се извършват ремонти на "Армията". Това ще е втората сериозна инвестиция на "ЦСКА Завинаги" в клуба, тъй като преди време именно сдружението постави по-голямата част от седалките в сектор "А" и изгради необходимия брой тоалетни в същия сектор.

С изявите си, но във Фейсбук, продължи новото попълнение Тончи Кукоч. "Дойдох в България с цел да прикрия лудостта си, но мамка му, татуировките ме издадоха", написа левият бек от Хърватия, който си пусна и снимка пред квартирата в Драгалевци.

Сектор "Г" минава през Разград

на път за морето. От фен клуба на ЦСКА заявиха, че по тази причина няма да правят екскурзия за мача с "Лудогорец". Повечето фенове или директно продължават към плажовете, или пък идват директно от Северното Черноморие.

Бразилец води три деца

в София. Жуан Фелипе, който направи дебют за ЦСКА срещу "Хасково", все още не може да си намери апартамент. Той избира голямо жилище, тъй като макар и 27-годишен, вече има дъщеря на 7 години и две близначета на по годинка. Засега халфът живее сам на хотел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай