ЦСКА подви опашка пред "тигрите"

ЦСКА подви опашка пред "тигрите" | StandartNews.com

Закриха делото за "армейската" несъстоятелност

ЦСКА ще се прости с възможността да вземе единствения трофей у нас, който до сега липсва в музея на Сашо Манов. "Армейците" обявиха, че се отказват от турнира за купата на Аматьорската лига. По рано през деня жребий отреди "червените" да срещнат "Витоша" (Бистрица) в полуфинал за София. Дерби с "тигрите" на Бойко, които са им основен конкурент в Югоизточната "В" група, няма да има. Решението е на Христо Янев, който е преценил, че мачовете в турнира идват в повече за играчите. "Причината за контузиите е и умората", гласи официалното становище на клуба от "Борисовата градина".

Днес в 15,15 часа пък стартира делото по обявяването на "армейците" в несъстоятелност. Искът е на пернишката фирма "Юнис". Журналистите и феновете, които се изсипаха в Софийски градски съд, бяха изненадани. Съдиите решиха, че заседанието ще се проведе при закрити врата, нищо че първоначално бе обявено, че това ще стане публично. Адвокатите на ЦСКА Георги Гайдаров, Елена Тодоровска и Борис Колев отказаха да говорят, след като излязоха от залата.

"Чакаме решение", бяха единствените им думи. Съдът трябва да се произнесе до 14 дни. От това решение зависи и дали ЦСКА ще загуби 15 точки, както иска ФИФА. Феновете пък дадоха пресконференция, на която обявиха, че ще стоят зад всеки ход на ръководството, който ще бъде предприет в бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай