ЦСКА няма да подава жалба срещу Станислав Тодоров

ЦСКА няма да подава жалба срещу Станислав Тодоров | StandartNews.com

София. Ръководство на ЦСКА няма да подаде жалба срещу рефера на двубоя с Черно море Станислав Тодоров и неговите асистенти, заради бързата реакция на Съдийската комисия, която се самосезира няколко часа след мача.

"Червените" загубиха гостуването си във Варна с 1:2, като имат претенции, че на няколко пъти са били сериозно ощетени от съдиите - при нарушението за изравнителния гол на Черно море, при дузпата за "моряците", както и при отменения гол на Апостол Попов.

Ето и декларацията на "червените":

"Ръководството на ЦСКА София взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговата бригада, на мача с Черно море във Варна. Мотивът ни е свързан с факта, че съдийската комисия към БФС се самосезира, часове след края на въпросната среща. Като основен фактор в първенството, нашият Клуб разчита на безпристрастността на комисиите, когато има случаи на ущърб от съдийско естество на един от двата състава, по време на даден двубой. Считаме, а и цялата ни спортна общественост видя, че на стадион "Тича" вчера, ЦСКА бе грубо ощетен от определени отсъждания, които според нас и мнозина родни футболни специалисти, са изцяло във вреда на нашия отбор.

Ето защо настояваме и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми. За да подкрепим категоричното си становище, прилагаме запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов, които доказват това"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай