ЦСКА без треньори и Менди срещу "Лудогорец"

"Червените" се удавиха, писнаха от поръчка

ЦСКА без треньори и Менди срещу "Лудогорец" | StandartNews.com

"Черно море" удари 2:1 ЦСКА в един от най-скандалните мачове на есента пред 10 000 ултраси на "Тича". Почти половината бяха "червени" и изпаднаха в екстаз, когато Емил Гъргоров - Бадема откри резултата. Варненци обаче направиха светкавичен обрат благодарение на Мони Райков, който вкара от фаул и изработи дузпа, реализирана от Бакари. От ЦСКА обаче ревнаха, че и двете попадения са на шуменския рефер Станислав Тодоров, когото предупредиха с декларация през седмицата. За капак бригадата отмени веднага след почивката гол на Апостол Попов заради много съмнителна засада на Вальо Илиев. При последвалите мелета в пеналта "армейците" поискаха дузпа и фаулове, а треньорите им Стойчо Младенов и Анатоли Нанков бяха изгонени. Менди пък си изкара 5 жълт картон.

Така срещу "Лудогорец" в следващия кръг на скамейката до Стойчо Младенов - младши и Илиян Василев трябва да сяда Сашо Томов.

"Едни хора в жълто и едни хора зад тях се опитаха да убият ЦСКА. Няма обаче да успеят. Честитя успеха на "Черно Море" - те не са виновни. Всичко идва от друго място - да им тежи на съвестта на тези, които ни мачкат", изригна шефът на "армейците" Иво Котев. Според него акциите срещу ЦСКА са целенасочени и са се активизирали драстично след вечното дерби.

Пред "Канал 3" Сашо Томов поиска тотална промяна в БФС, но с половин уста призна, че не вярва конгресът да промени нещо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай