ЦСКА и "Левски" пеят заедно химна

Фенове искат Дарин и Добри да дадат старт на дербито

ЦСКА и "Левски" пеят заедно химна | StandartNews.com

София. ЦСКА и "Левски" ще се опитат да свалят излишното напрежение, усещащо се покрай вечното дерби напоследък. В събота те играят първи осминафинал за купата, а по идея на "червените" две от клубните легенди ще излязат заедно на терена. Идеята е Джони Велинов и Павел Панов да се появят с клубните шалчета и да се прегърнат, давайки знак, че все пак футболът е спорт, а не война по улиците. После всички на стадиона ще бъдат приканени да изпеят химна на България заедно със звездите от "Музикална академия" - хитовото предаване на ТВ7.

Привърженик на "Левски" излезе с подобна идея пред медиите и двата гранда я разглеждат сериозно. Той предлага началото на дербито да бъде дадено от Дарин Тодоров и Добри. Първият е юноша на "сините" и се нуждае от още 6000 лева за лечение. Дарин претърпя зверска катастрофа и дълго време беше в будна кома. Добри пък трогна цяла България с любовта си към ЦСКА. Момчето е сляпо, едно от последните неща, които вижда, е голът на Вальо Илиев срещу "Ливърпул". Въпреки проблема си Добри беше на последния мач на "Армията".

Стари запалянковци и на двата тима одобряват свалянето на напрежението, тъй като напоследък нещата излизат извън рамките дори на доброто старо хулиганство. Засади с боксове и ножове, преследване с колове и мятане на бомбички рано или късно ще доведат до нов случай "Младен Младенов", убедени са разумните запалянковци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай