ЦСКА продава футболист на 1,5 млн. евро

Рейнджърс е най-близко до подписа на Малинов

ЦСКА продава футболист на 1,5 млн. евро | StandartNews.com

Вторият в крайното класиране ЦСКА-София е на път да вземе 1,5 млн. евро за Кристиян Малинов. Халфът на "червените" е трансферна цел на шотландския гранд Рейнджърс, но в същото време от него се интересуват Стандард (Лиеж), Мехелен и Витес. Пред „Спортал“ агентът на българския национал - Марко Михалевич, разкри, че има вариант Малинов да продължи кариерата си и в Германия или Турция.

"Ситуацията е следната: поддържаме ежедневен контакт с Рейнджърс, но нямаме право да пренебрегваме и другите отбори, които искат да привлекат Кристиян. Той ще избере клуба, който му предложи най-добър проект за развитие. Малинов е амбициозен футболист и за него е важно да играе в амбициозен тим", каза Михалевич.

"Няколко пъти говорих със Стойчо Стоилов и Данаил Ганчев. Те са наясно, че Кристиян е готов да направи следващата стъпка в кариерата си. Моментът за трансфер е подходящ и от клуба са готови да се разделят с него. Факт е, че Малинов е сред най-постоянните футболисти на отбора и си изгради солидна репутация", обясни агентът на Малинов.

"Искам да подчертая, че не сме преговаряли с Университатя (Крайова). Това са спекулации и от този клуб не са се свързвали с нас. Държим връзка обаче с отбори от Германия и Турция, които също проявяват интерес към Малинов. Специално клубовете от Турция го следят от доста време. Колкото до Рейнджърс, потърсиха ни сравнително скоро. Шотландците харесват качествата на Кристиян и най-вече неговия манталитет да се бори до последно", разкри агентът на 26-годишния български национал на ЦСКА-София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай