Сряда,

Цесекарите - не вярвайте на лъжите на Ганчев!

От: Владислав КОЛЕВ -
3095
Цесекарите - не вярвайте на лъжите на Ганчев!
A
A
A

Oчакваното с огромен интерес интервю на Гриша Ганчев, който над 40 минути отговаря на предварително зададени въпроси от фенове, предизвика сериозен отзвук сред "червената" част на България. Той говори за честите треньорски смени и обвини директно Лудогорец за липсата на феърплей, а също се оплака от политически натиск около проекта за изграждане на нов стадион. И каза, че все някога ЦСКА щял да стане шампион. По честния начин, а не като един друг собственик - на всяка цена.

Също така обяви, че има запалянковци, които имат користни цели, както и се закани да изгони феновете от кафенето пред стадиона.Думите му обаче не срещнаха подкрепа в огромна част от привържениците на ЦСКА, които са убедени, че босът лъже, за да печели време и да се опита за пореден път да тушира напрежението. Ето част от мненията:

 И на децата е ясно, че не е вината в треньора

"Не може 7 години да си в ЦСКА и чак сега да кажеш, че слагаш ред. Както е било досега, така ще бъде и занапред. От думите му разбрах, че всички са виновни - бившите управляващи, Стойчо, Лудогорец, БФС, съдииите - само той за нищо не е виновен. Старата песен на нов глас, няма кой да му се върже вече".

"Гришата каза, че не случил на треньор. Това да не е томбола? 16 треньори минаха през ЦСКА и все не бил случил. Ами и на децата е ясно вече, че проблемът не е в треньора."

"Спрях видеото на момента, когато каза, че Стойчо Стоилов е честен и некорумпиран човек. Дори в лъженето има някакви граници, а това вече е прекалено."

"Използва около 20 пъти думата "опорка", чак ми стана смешно. Поредните лъжи на килограм. Поне да беше измислил нещо ново, а не едно и също. Айде стига вече."

   Махнали са му неудобните въпроси

"40 минути празни приказки. Ясно е, че въпросите са били селектирани предварително, за да няма неудобни. Защо не му зададохте това, което всички питаха: Кога най-накрая ще си тръгне от ЦСКА?"

"За някои неща е прав - за политическия рекет и черното тото във футбола. Ама ти първо си подреди собствената къщичка, а после гледай другите. Поне призна, че в момента ЦСКА е най-слабият отбор от всички. Но пропусна да спомена, че вината за това е негова!"

"Защо само изгонването на Белчев и Маестрото да е грешка? Ами назначаванията на тия некадърници Крушчич и Пардю? Най-голямата грешка в ЦСКА се нарича Гриша Ганчев и кликата му. Пренесоха си селските привички и отказват да си тръгнат, когато явно са нежелани."

    Тръгнете по коридорите - това е призрачен клуб

"Имах минимална надежда, че Гришата ще се осъзнае и ще промени очевидно неработещия модел. С това интервю обаче тотално ме загуби. За първи път от над 10 години няма да си купя сезонна карта. Съжалявам тези, които му се връзват още. Будна кома, това е ЦСКА."

"Само не разбрах защо ще гони от "Армията" ултрасите, които изведнъж станаха неудобни. А като ги пращаше да протестират пред БФС и ги разиграваше срещу дребни суми, нямаше проблем? И за какъв маркетинг 

говори, след като такъв отдел в клуба изобщо няма! Разходете се в администрацията в работно време, всичко е заключено, това е призрачен клуб."

"Тая дъвка с новия стадион отдавна се изтърка. Няма кой да му се върже. На всички е ясно, че няма да има нов стадион и всичко е една лъжа и приказки от 1001 нощ. Прах в очите на хората. Кучетата си лаят, керванът си върви."


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com