Треньорът на Гришо избухна! Кой го вбеси

Димитров си подготвя за утрешния си мач

Треньорът на Гришо избухна! Кой го вбеси | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров проведе първата си тренировка в Ротердам преди да започне участие в АТР 500 турнира в сряда. Той имаше интензивно занимание с шампиона от Откритото първенство на Австралия Яник Синер, на която присъстваха над 150 зрители. Преди тях на същия корт №3 пък беше Лоренцо Сонего, с когото Димитров ще играе утре.

Двубоят е втори в програмата на централния корт в зала "Ахой" и ще започне не преди 14 часа българско време.

"Чувствам се добре, всичко е наред с мен. Кортът тук си е като всяка година. Топките са различни, но нямам проблем с тях", отговори Григор на въпрос дали е възстановен след финала в Марсилия.

В края на заниманието двамата със Синер направиха разигравания на предела на възможностите си и показаха максимална агресия, което въодушеви зрителите, част от които бяха българи.

Телевизионен екип от "Скай Спортс" направи репортаж от тренировката, но си навлече гнева на треньора на Димитров - Дани Валверду. Той прекоси корта, за да направи забележка на журналистите да изгасят осветлението на камерата, което светело в очите на неговия подопечен, предаде БНР.

Довечера Димитров и Синер ще имат още една тренировка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай