Трансферът на Соу в Дижон пропада

Нападателят се връща в ЦСКА-София

Трансферът на Соу в Дижон пропада | StandartNews.com

Трансферът на Али Соу в Дижон пропадна в последния момент! Гамбиецът остава в ЦСКА поне до зимата, съобщава topsport.bg. 

Новината бе потвърдена от самия футболист в социалните мрежи. Малко след това от le10sport.com излязоха с повече подробности по темата. 

Причината за провала на сделката е технически проблем, поради който Дижон не е могъл да регистрира Соу. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5 октомври, а според публикация на журналиста Алексис Бернар от Дижон са успяли да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, поради което сделката е анулирана. 

Двата клуба бяха уточнили всичко по преминаването на 26-годишния футболист във френския клуб. ЦСКА щеше да получи 3,5 млн. евро и още един под формата на бонуси. Местните власти обаче не са проявили разбиране и трансферът е пропаднал. 

Самият футболист качи снимка от подписването на договора си в социалните мрежи, но малко по-късно изтри фотоса и качи нов с екипа на ЦСКА. 

"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа нападателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай