Тонев оскуба "канарчетата"

Мениджърът на "Вила" ядосан заради пропуск на българина

Тонев оскуба "канарчетата" | StandartNews.com

Норич. Сашо Тонев започна за първи път като титуляр в мач от английската Висша лига за "Астън Вила". Българският национал попадна сред стартовите 11 на Пол Ламбърт за гостуването на "Норич" пред над 26 000 зрители на "Кароу Роуд". Бирмингамци биха 1:0 в 5-ия кръг в Англия.

Сашо Тонев ядоса малко мениджъра си точно преди гола, когато не успя да завърши добра атака на "Вила". Юношата на ЦСКА имаше и няколко шанса да удвои резултата в полза на "Вила". Българинът бе заменен в 77-ата мин от Сила. Въпреки че видимо се подразни от пропуска на Сашо, мениджърът Пол Ламбърт го похвали след двубоя. "Яд ме е, че Александър Тонев не вкара гол. Заслужаваше. Има още какво да се желае от неговата игра, но засега оправдава очакванията", каза Ламбърт.

Иначе всички говореха за контузията на Кристиян Бентеке. Звездата на "Вила" напусна в 28-ата мин с разтежение в лявото бедро. "Много съм притеснен. Трябва да видим какво е състоянието му, но май не е добро", сподели Ламбърт след мача. Именно заместникът му Либор Козак вкара единственото попадение в мача. Той реализира почти на празна врата след пас на Габриел Агбонлахор.

Така "Астън Вила" прекъсна черната си серия от три поредни загуби във Висшата лига, стартирана след победата над "Арсенал" насред "Емирейтс".
Страницата подготви Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай