Тити се пуска на мотор в "Армеец"

Тити се пуска на мотор в "Армеец" | StandartNews.com

Имам катастрофа в улук, призна си Папазов

Президентът на НБЛ Тити Папазов призна, че е готов да направи няколко скока на 12 декември, когато "Арена Армеец" посреща финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл. Колоритният бивш треньор на "Левски" взе участие в съвместна пресконференция с председателя на родната федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов. Тити също призна, че баскетболната федерация има много по-голяма полза от сътрудничеството си с БФМ.

"Идеята за тази инициатива бе тяхна. Надяваме се да можем да върнем жеста. В момента българският спорт е на дъното. Колкото повече федерации се обединим за различни каузи и бъдем заедно, толкова по-добре за спорта", призна Папазов. Той също бе запитан дали кара мотор.

"Лятото карах скутер в Несебър и се блъснах в улук. Мога да карам и джет. Там поне падаш във водата", заяви в типичен стил колоритният президент. Шефът на родния мотоциклетизъм Богдан Николов разкри, че билетите за шоуто ще бъдат по-евтини през тази година.

"Финалът трябваше да се проведе на 14 ноември, но променихме датата заради детската Евровизия. Решихме да не разбутваме децата", призна шефът на БФМ. Новата дата от своя страна създава нови неудобства на организаторите - само два дни след мотоциклетното шоу е концертът на Енрике Иглесиас. Все пак Тити и Богдан Николов изразиха увереност, че ще се справят и с това препятствие без проблем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай