"Титан" остава с оскъден бюджет

Гриша Ганчев ни лъжеше до последно, кълнат се от ръководството на ЦСКА

"Титан" остава с оскъден бюджет | StandartNews.com

София. Драмите в ЦСКА нямат край. "Титан" обяви, че остава в клуба и ще завърши първенството, но с тотално орязан бюджет. Съсобственикът Иво Иванов обяви, че подарява на момента без пари акциите, отказва се от всички задължения към "Титан", но никой не ги иска.

Той изчисли дълговете извън вътрешните на 12-13 милиона лева. Според Иванов Ганчев е преговарял с тях, но за сливане между ЦСКА и "Литекс". Единствено други бизнесмени са проявили интерес към акциите на настоящия клуб. Той обаче не спомена имена. Факт е обаче, за момента никой не иска ЦСКА и без пари.

Според Иво Иванов отказът от Европа може да доведе максимум до една година наказание. Иванов призна, че не може да гарантира редовно плащане на заплатите, нито пък някой финансист в света може да гарантира какъвто и да е бюджет, тъй като постоянно излизат задължения. Иванов се опита да успокои Стоичков и футболистите, решението на Камата дали остава трябваше да го съобщи самият Ицо на пресконференция след снощната контрола със "Славия".

Изглеждаше по-вероятно Ицо да остане до началото на подготовката, за да търси някакви спонсори. В същото време хора от ръководството разкриха, че и Камата е бил подведен до последно от Гриша Ганчев, че ще влезе в клуба, но е останал излъган. Разбира се това е позицията на едната страна и се очаква брифинг на Гриша Ганчев в следващите 48 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай