Тайната падна! Треньорът на Сакраменто се произнесе за Саша

Каза защо Везенков е на скамейката

Тайната падна! Треньорът на Сакраменто се произнесе за Саша | StandartNews.com

Старши треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун за първи път говори по темата, вълнуващи българските фенове на баскетбола – защо Алексендър Везенков напоследък изобщо не играе. Това се случи след драматичната победа над Орландо Меджик със 138:135 след две продължения, предаде БЛИЦ.

Саша не игра в три от последните четири мача на Сакраменто Кингс. 

Браун призна, че Везенков не е от играчите, които са се откроили до този момент. Той поясни, че българинът може да се завърне в ротацията по всяко време и трябва да бъде готов, давайки пример с Крис Дуарте, изместил Кевин Хъртър от титулярите.

“Може би е комбинация от двете - разпределянето на минутите и факта, че той още се адаптира към баскетбола тук. Минутите не са достатъчно, за да могат всички да получат. Някои няма да играят - ако Саша играе, някой друг няма да го направи. Не смятам, че имаме достатъчно състезатели, които са се откроили до този момент. В зависимост от чувството ми и от съперника, аз мога да направя промяна във всеки един момент. Това, че Саша не играе сега, не означава, че няма да играе довечера или в следващия мач или в по-следващия. Той просто трябва да е готов както всички останали. Например, Крис Дуарте играеше малко в началото, после не се появяваше в ротацията, а сега е титуляр. Саша е професионалист и ще бъде готов за своя момент”, заяви Браун.

Следващият мач на Сакраменто Кингс е срещу Торонто Раптърс в събота сутрин от 5:00 часа българско време.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи