Търсят тим от "В" група да стане ЦСКА

Търсят тим от "В" група да стане ЦСКА | StandartNews.com

Събират спешно пари за два отбора от школата

Васил Божков се оглежда за отбор от "В" група около София, научи "Стандарт". Бизнесменът ще ползва лиценза му, за да може неговият ЦСКА да си спести унижението да рита в областните и зоналните групи. Вариантите са два - "Рилски спортист" или "Витоша" (Бистрица). Може да се отвори и трети, ако "София 2010" си осигури място в Югоизточната трета дивизия.

Тези неща ще бъдат обсъждани днес на срещата с феновете, които поискаха Божков да се върне на "Армията". Според запознати обаче не е изключено ЦСКА да тръгне и от "Б" група. Там спасителната сламка е в лицето на "Верея", "червените" имат дълг към собствениците на тима, който за целта ще бъде изчистен. Новият клуб ще си остане на стария адрес, ще запази данните и булстата си, за да не се нарушат правилата. Но ще играе срещите си на "Българска армия" и ще смени цветовете си. Досегашните собственици на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще бъдат извън схемата. Нищо, че Манджуков излезе с декларация, в която обяви, че прави всичко възможно, за да спаси сегашният клуб.

В същото време сдружение "ЦСКА акционерите" започна да събира спешно пари, за да не станат за резил две от формациите в школата. Наборите 97 и 2000 са застрашени да спрат участието си в първенството.

"Трябват 8000 лв", обявиха от сдружението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай