Свиха страшен номер на Венци Стефанов! Последствията

Кой ще оправя щетите

Свиха страшен номер на Венци Стефанов! Последствията | StandartNews.com

Направиха сериозен проблем на президента на Славия Венцислав Стефанов.

Националите от младежкия тим на България сътворили огромни бели в домакинската съблекалня на стадион "Александър Шаламанов", изрева шефът на „Славия“ Венцеслав Стефанов след двубоя на "лъвчетата" срещу Израел в европейските квалификации.

Той не пропусна да подчертае, че се радва за победата и поздравява отбора за нея, но е категоричен, че човек трябва да умее да контролира емоциите си. Съблекалнята вече е посетена от майстори, които са огледали какво има за ремонтиране. Стефанов не успя да скрие разочарованието си.

Щетите са не само по шкафчетата, а и по тавана. За футболистите на Славия гледката със сигурност не е била от най-добрите. Венци Стефанов е изненадан, че момчетата не са се сетили за тези неща и допълни, че ще стане ясно кога ще им поемат разноските по ремонта.

Не изключва вероятността да пият по чаша студена вода. Не на последно място посочва, че до ден днешен нито от Левски, нито от ЦСКА са платили за изпочупените от феновете им седалки в сектор "В". Въпреки това той отбелязва, че ще продължава да чака, пише Уикенд..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай