Съветник на министър Кралев откри турнир по футбол

34 отбора започнаха надпреварата в Трявна

Съветник на министър Кралев откри турнир по футбол | StandartNews.com

Съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев откри международния детски футболен турнир Challenge Cup, който се провежда от 18 до 21 април в Трявна. Шампионатът се провежда за трета поредна година в града и се организира от West Football Arena. В турнира участват 34 отбора от България и Румъния.

„За мен е удоволствие да съм сред толкова много деца на този прекрасен турнир, който се превърна в традиционен. От името на министъра на младежта и спорта Красен Кралев искам да поздравя всички участници и да им пожелая успех в предстоящите мачове. Сигурен съм, че срещите през тези няколко дни ще преминат на много високо ниво и в духа на феър плея”, заяви Гошо Гинчев.

Той благодари на организаторите от Уест Футбол Арена за усилията, които полагат за развитието на детския футбол и изрази надежда, че младите състезатели ще надминат успехите на най-големите български футболисти.

На събитието присъстваха кметът на Община Трявна Дончо Захариев, зам.-кметът на града Николина Николова, председателят на Общинския съвет Силвия Кръстева и представителят на West Football Arena Илко Станчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай