Страхотен успех за Радослав Янков! Грабна медал

Това е най-доброто класиране на родния ни състезател през този сезон

Страхотен успех за Радослав Янков! Грабна медал | StandartNews.com

Страхотен успех за Радослав Янков. Най-добрият ни сноубордист Янков завоюва бронзов медал от Световната купа по сноуборд в Пампорово. Това е най-доброто класиране на родния ни състезател през този сезон, след като до момента имаше три влизания в топ 8 през тази кампания.

Българинът преодоля квалфикацията с 4-то време, а на осминафиналите се наложи над австриеца Арвид Аунер.  В четвъртфинален двубой срещу италианеца Аарон Марк, българинът отново бе безгрешен и първи пресече финалната линия.

В полуфинала Янков се изправи срещу победителя в квалификациите сутринта Едвин Корати, но  направи грешка в средата на трасето в по-неудобното червено трасе и не успя да стигне големия финал. В спора за третото място Янков победи олимпийския шампион от Пьончан 2018 Санхо Ли.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Jobs
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи