Стойчо Стоев скочи на критиците (ОБЗОР)

Стойчо Стоев скочи на критиците (ОБЗОР) | StandartNews.com

Само лошо се пише за "Левски", оплака се Прохазка след 3:0 над "Ботев"

"Левски" записа най-убедителната си победа от началото при разгрома над "Ботев" Пд с 3:0. Венци Христов откри в 33-та минута, а Роман Прохазка бе над всички със своите две попадения - в 40-та и 70-та минута. След срещата словакът призна, че в лагера на "сините" се е усеща напрежение. "Постоянно се пише лошо за нас, оплака се той. - След тази победа нещата ще се успокоят".

Другият голмайстор - Венци Христов, разкри, че се надява да остане на "Герена" и след края на сезона. "Искам да оставя следа в този клуб и да постигна нещо. Целта ми е да вкарам колкото се може повече голове", надъха се нападателят.

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев пък се опълчи срещу критиците: "В България е пълно с експерти, а отговорността я нося само аз. Четох, че съм много тъжен. Сега не знам дали да се усмихвам", ядоса се спецът.

Спортният директор на "Ботев" Георги Марков разкри, че след поражението тимът само доиграва сезона и поздрави "сините" за успеха. "При толкова малко отбори и такава разлика в първите четири е нормално да дадем шанс на по-млади футболисти. Допуснахме елементарни грешки, а "Левски" вкараха три пъти и спечелиха заслужено", бяха думите на шефа на "канарчетата". Треньорът на пловдвичани Николай Костов се отърси от неприятната загуба с мачле с ветерани на клуба, информира сайтът Plovdivderby. След играта той поканил ексфутболистите на обяд, за да изслуша тяхното мнение за ситуацията на "Коматево".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай