Стойчо: Не съм треньор от 2 г.

Стойчо: Не съм треньор от 2 г. | StandartNews.com

Няма какво да се доказвам, не съм треньор от 2 години, обяви Стойчо Стоев по повод ултиматума, който му бе даден от УС. "Наясно съм с бъдещето си, но затова ще говорим след месец и половина, когато има повече яснота. Затова не искам повече въпроси за договора ми", продължи той преди битката с "Берое". Той няма да може да разчита на десния бек Сашо Александров, Менголо, както и на Джереми де Ноойер. Холандецът продължава да лекува. За сметка на това в средата на терена се завръщат Бурабия и Костадинов.

"Съперникът е добър отбор и ни чака сериозен двубой. Паузата няма как да ни се е отразила зле, защото имахме нужда от почивка, най-вече от критиките. Проблемът е, че тренирахме в намален състав. Едва от 10 души. Победата е нужна, за да си осигурим спокойствие за следващите срещи. Говорили сме за това с играчите. Но едва или две победи не значат ново лице и при първата загуба да твърдим, че сме го загубили. Трябва постоянство", каза още Стоев.

Той обяви, че стои зад Жюстен Менголо, въпреки че мнозина вече го отписаха. "Знаехме, че ще имаме проблеми с него, защото не е тренирал от 7 месеца. Очаквахме, че ще се контузи. Истинското му лице ще се види след лятото. Иначе го искахме от миналата зима", завърши треньорът на "Левски".

Джакпот за кръчмите в Стара Загора

Двубоят между "Левски" и "Берое" ще се превърне в истинска златна мина за собствениците на кръчми и барове в Стара Загора. От няколко дни вървят резервации за места в заведенията, които разполагат с телевизори. Феновете предпочитат да гледат мача в компания с приятели и почти никой от тях няма да остане сам у дома. Както е известно, БФС реши срещата да се играе при закрити врата заради наказание на "Левски". Дербито на "Герена" обаче ще бъде сериозен удар за другия тим в Стара Загора "Верея". Той приема от 19,00 часа "Поморие" и малцина ще дойдат на "Трейс Арена". "Ако срещата бе от 18,00 часа, щяхме да гледаме два мача", ядосваха се запалянковците под Аязмото. "Берое" пристига в пълен състав в София, а Захиров ще бъде изтеглен напред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай