Стойчо Стоев: Титлата се решава в събота

Напрежението ще се отрази на качеството на играта, категоричен е треньора на Лудогорец

Стойчо Стоев: Титлата се решава в събота | StandartNews.com

Двубоят ЦСКА-София - Лудогорец в събота е директния сблъсък за титлата, обяви днес треньорът на шампоните Стойчо Стоев. Дербито между първия и втория е на стадион "Българска армия" в събота от 20.15 часа.
"Мачът с ЦСКА неминуемо е решителен. За всички е ясно, че това е двубой за шампионската титла", коментира Стоев. "Играем с конкурента, който е на 3 точки. Няма как този сблъсък да не е решителен и за двата отбора. Изключително важен мач. Самите футболисти осъзнават важността на двубоя. Знаят, че този мач може да определи кой да е шампион. Виждам, че мотивацията на момчетата преди двубоя е на пределно ниво", каза още Стоев на пресконференция днес.
Той не се притеснява от факта, че стадион "Българска армия" може да е пълен по време на мача.
"Ясно ми е, че ЦСКА ще има огромната подкрепа на привържениците си. Ние сме свикнали да играем под натиска на фенската маса. Това за нас не е от голямо значение. По-скоро ще е от значение за противника. Това ще е допълнителен стимул за тях", категоричен е Стоев.
"Напрежението ще даде отражение върху качеството на играта. Но футболът ще вземе предимство, тъй като и двата тима се опитват да играят красиво", каза още треньорът на Лудогорец. В лагера на разградчани няма кадрови проблеми и Стойчо Стоев ще може да разчита на всички налични футболисти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай